Carnati proaspeti la tigaie
PrinteazaCarnati proaspeti la tigaie din: pesmet, patrunjel, cartofi, carnati, faian, oua, ulei, untura, ceapa, usturoi.
- 100 g pesmet
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 800 g cartofi
- 800 g cârnat proaspăt
- 4 linguri făină
- 2 ouă
- ulei pentru prăjit
- 2 linguri untură
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Se amestecă pesmetul cu pătrunjel. Se decojesc cartofii, se taie cuburi şi se fierb. Se rulează cârnatul în spirală şi se înfige pe o ţepuşă de lemn. Se tăvăleşte mai întâi prin făină, apoi in ouă bătute şi în final prin pesmet cu verdeaţă;
Se prăjeşte în ulei încins cca 3 min. pe fiecare parte. Se topeşte untura şi se adaugă după 3 minute ceapa tocată şi usturoiul tăiat felii. După un minut se adaugă şi
cartofii.
Carnati proaspeti la tigaie
Pofta buna!