Carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla

Printeaza

O reteta de carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla din: carnati de porc, otet balsamic, zahar brun, seminte de chimion, fructe uscate, varza rosie, sfecla, mustar si paine.

Ingrediente:Carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla

  • 8 carnati de porc
  • 100 ml de otet balsamic
  • 100 g zahar brun
  • 1 lingura seminte de chimion
  • 140 g amestec de fructe uscate (stafide, merisoare)
  • 1 varza rosie (aproximativ 600 g), tocata
  • 4 sfecle (aproximativ 350 g), rase
  • 4 bucati de bagheta si mustar, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pun cârnaţii pe o tavă şi se dau la cuptor 30-35 de minute, până se pătrund şi devin aurii. Intre timp, se pun oţetul, zahărul, chimionul şi fructele uscate într-o cratiţă mare şi se încălzesc uşor, până începe zahărul să se dizolve.

Se dau în clocot şi se fierbe sosul trei minute sau până scade puţin. Se adaugă varza şi sfecla, se amestecă bine şi se mai ţin pe foc încă 10 minute. Se servesc cârnaţii în stil hotdog, într-o baghetă, cu salată caldă şi puţin muştar.

Carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla

Carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.