Carnati in sos de vin alb

Printeaza

Carnati in sos de vin alb din: carnati, vin alb, patrunjel, ulei.

 

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg carnati
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei

 

 

 

Mod de preparare:

Carnatii ii speli si ii usuci intr-un prosop curat, apoi ii tai bucati mari, pe care le prajesti in ulei fierbinte.

Cand ii intorci pentru a-i praji uniform, adaugi vinul. Acoperi tigaia cu un capac si ii lasi 10 minute sa fiarba inabusit.

Presari apoi peste carnati patrunjelul verde tocat fin si ii servesti fierbinti, cu sosul de vin turnat peste ei.

Carnati in sos de vin alb

Carnati_ in_ sos_ de_ vin_ alb

Pofta buna!

 

 

 

Lady Grey: Ghid Complet

Lady Grey: Ghid Complet – Ceaiul Lady Grey este o varianta rafinata si delicioasa a faimosului ceai Earl Grey. Desi nu este la fel de cunoscut, ceaiul Lady Grey are o istorie interesanta si o aroma distincta care il face deosebit de atractiv pentru iubitorii de ceai. Originea si Istoria Ceaiului Lady Grey Ceaiul Lady […]

Pui cu Spanac și Sos de Iaurt

Pui cu Spanac și Sos de Iaurt – este o rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru o cină ușoară sau un prânz nutritiv. Este o masă echilibrată și plină de arome, ideală pentru cei care doresc să mănânce sănătos fără a compromite gustul. Spanacul este considerat un superaliment datorită conținutului său ridicat de vitamine A, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.