Carnati taranesti cu cartofi
PrinteazaCarnati taranesti cu cartofi din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 300 g slănină
- 1 lingură cu sare
- 300 g cartofi fierţi
- piper
- boia iute
- cimbru
- usturoi
Mod de preparare Carnati taranesti cu cartofi:
Treceţi carnea prin maşină, frământaţi cu sarea şi restul ingredientelor, lăsaţi la rece 24 de ore.
A doua zi adăugaţi slănina tăiată cubuleţe, cartofii fierţi daţi pe râzătoare şi puţină boia iute.
Frământaţi bine, umpleţi maţele subţiri pe care le-aţi tăiat bucăţi de 1 m.
Afumaţi-i 2-3 zile şi consumaţi-i fripţi pe grătar sau prăjiţi în tigaie fară grăsime.
Pofta buna!