Carnati taranesti cu cartofi

Printeaza

Carnati taranesti cu cartofi din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slănină
  • 1 lingură cu sare
  • 300 g cartofi fierţi
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • usturoi

 

Mod de preparare Carnati taranesti cu cartofi:

Treceţi carnea prin maşină, frământaţi cu sarea şi restul ingredientelor, lăsaţi la rece 24 de ore.

A doua zi adăugaţi slănina tăiată cubuleţe, cartofii fierţi daţi pe râză­toare şi puţină boia iute.

Frământaţi bine, umpleţi maţele subţiri pe care le-aţi tăiat bucăţi de 1 m.

Afumaţi-i 2-3 zile şi consumaţi-i fripţi pe grătar sau prăjiţi în tigaie fară grăsime.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.