Carnati taranesti cu cimbru

Printeaza

Carnati taranesti cu cimbru din: carne de porc, slanina, sare, piper, cimbru, mate.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slănină
  • 25-30 g sare
  • piper pisat
  • cimbru
  • maţe subţiri

 

Mod de preparare:

Carnati taranesti cu cimbru: Treci carnea de porc prin maşina de tocat, adăugând la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi şi piper după gust.

Amesteci bine şi laşi deoparte timp de 24 de ore.

La fiecare kilogram de carne adaugi 300 g slănină, tăiată în cubuleţe mici. Amesteci bine cu carnea, adaugi şi cimbru şi cu această compoziţie umpli maţele.

Pui cârnaţii la zvântat la aer timp de 1-2 zile, dupâ care îi pui timp de 2-3 zile la afumat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Smoothie cu Spanac și Broccoli

Smoothie cu Spanac și Broccoli: Rețeta Perfectă pentru o Energie de Durată – Consumul de legume verzi precum spanacul și broccoli-ul este esențial pentru menținerea unui corp sănătos și a unui nivel ridicat de energie. Acest smoothie nu este doar delicios, ci și plin de nutrienți esențiali care te vor ajuta să începi ziua cu […]

Foie Gras cu Miere și Ghimbir

Foie Gras cu Miere și Ghimbir – un deliciu culinar rafinat, cunoscut pentru textura sa bogată și gustul delicat. Combinat cu dulceața mierii și aroma proaspătă a ghimbirului, acest preparat devine o adevărată capodoperă gastronomică. Ingrediente: 200 g foie gras de rață sau gâscă 2 linguri de miere 1 lingură de ghimbir proaspăt ras 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.