Carnati taranesti cu cimbru

Printeaza

Carnati taranesti cu cimbru din: carne de porc, slanina, sare, piper, cimbru, mate.

Ingrediente:Carnati taranesti cu cimbru

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slănină
  • 25-30 g sare
  • piper pisat
  • cimbru
  • maţe subţiri

 

Mod de preparare:

Treci carnea de porc prin maşina de tocat, adăugând la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi şi piper după gust. Amesteci bine şi laşi deoparte timp de 24 de ore.

La fiecare kilogram de carne adaugi 300 g slănină, tăiată în cubuleţe mici. Amesteci bine cu carnea, adaugi şi cimbru şi cu această compoziţie umpli maţele.

Pui cârnaţii la zvântat la aer timp de 1-2 zile, dupâ care îi pui timp de 2-3 zile la afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.