Conservă de Castraveți în Saramură – un preparat apreciat pentru gustul său autentic și beneficiile sale pentru sănătate. Castraveții murati sunt o sursă excelentă de probiotice, care ajută la menținerea sănătății digestive și întăresc sistemul imunitar. Această rețetă detaliată vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei conserve delicioase de castraveți în saramură, perfectă […]
Carnati cu usturoi, orez si masline verzi
PrinteazaCarnati cu usturoi, orez si masline verzi din: carnati chorizo, ceapa, usturoi, paprika dulce, orez basmati, ardei copti, rosii cherry, masline verzi.
Ingrediente:
- 250 g carnati chorizo, taiati in jumatate pe lungime
- 1 ceapa, taiata in jumatate si feliata
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 lingurita de paprika dulce afumata
- 250 g de orez basmati
- 500 ml supa fierbinte de pui
- 2 ardei copti, din borcan, tocati
- 390 g de rosii cherry, conservate
- 85 g de masline verzi, fara samburi
Mod de preparare:
Incinge o cratiţă mare la foc mediu spre mare. Pune în ea jumătăţile de chorizo, cu partea tăiată în jos, şi prăjeşte-le până când uleiul începe să se scurgă din ele, iar pe margini devin crocante.
Adaugă ceapa şi usturoiul şi căleşte-le câteva minute, încorporează paprika şi orezul, apoi toarnă supa fierbinte de pui şi adaugă ardeii copţi.
Amestecă totul, acoperă cratiţa cu un capac şi las-o pe foc 5 minute. 3 Adaugă roşiile şi măslinele şi readu cratiţa pe foc încă 8-10 minute, pentru ca orezul să devină fraged şi să absoarbă complet lichidul.
Carnati cu usturoi, orez si masline verzi
Pofta buna!