Cârnaţi pe varză cu sos de hrean

Printeaza

O retete de carnati pe varza cu sos de hrean din: carnati de porc afumati, untura, varza murata, varza cruda, ceapa, boabe de piper, sare, hrean, miere, msutar si foaie de dafin.

Ingrediente:Cârnaţi pe varză cu sos de hrean

  • 8 carnati de porc afumati
  • 2 linguri untura
  • 1 varza murata
  • 1 varza cruda
  • 1 ceapa
  • boabe de piper
  • sare
  • hrean ras
  • miere
  • mustar dupa gust
  • foaie de dafie

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, o căleşti în un­tură până devine sticloasă, apoi adaugi varza tăiată fideluţă şi o căleşti amestecând mereu pen­tru a nu se prinde de fundul cratiţei, adăugând câte puţină apă la nevoie. Adaugi piperul, sarea şi foaia de dafin.

Când s-a pătruns bine, dai la cuptor pentru 20-30 de minute. Crestezi cârnaţii şi îi prăjeşti în untură până se rumenesc fru­mos.

Când sunt gata, aşezi pe un pla­tou cârnaţii peste varza călită, iar deasupra torni un sos din hrean ras amestecat cu miere şi muştar (mai dulce sau mai iute, după gust).

Cârnaţi pe varză cu sos de hrean

Cârnaţi pe varză cu sos de hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.