Ceai de Ginseng – pentru Energie și Vitalitate – Ceaiul de ginseng este cunoscut de secole pentru proprietățile sale revigorante și benefice pentru sănătate. Ginsengul, o rădăcină miraculoasă folosită în medicina tradițională chineză, este apreciat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți energia, concentrarea și imunitatea. Acest ceai nu doar că oferă un gust plăcut și […]
Carnati cu vin si oua
PrinteazaCarnati cu vin si oua din: carnati, untura, vin alb, unt, faina, apa, galbenus.
Ingrediente:
- 4 cârnaţi de mărime potrivită
- 3 linguri untură
- 1 pahar de vin alb
- 1 cub de unt
- 1 lingură de făină
- 1 pahar de apă
- 1 gălbenuş
Mod de preparare:
Pui carnaţii la prăjit în untura încinsă, apoi scurgi untura când sunt făcuţi cârnaţii, iar peste cârnaţi adaugi 1 pahar de vin alb şi laşi să fiarbă totul la foc mic.
In alt vas pui cubul de unt, lingura de făină şi paharul de apă. Adaugi vinul ce a mai rămas de la cârnaţi şi gălbenuşul.
După ce s-a legat sosul, îl torni peste cârnaţii prăjiţi.
Carnati cu vin si oua
Pofta buna!
Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan
Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan – Marinarea cărnii de curcan este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Această metodă de preparare permite aromelor să pătrundă adânc în carne, asigurând o textură și un gust deosebit. Importanța Marinării Cărnii de Curcan Carnea de curcan are o textură mai […]