Carnati cu vin si oua

Printeaza

Carnati cu vin si oua din: carnati, untura, vin alb, unt, faina, apa, galbenus.

Ingrediente:

  • 4 cârnaţi de mărime potrivită
  • 3 linguri untură
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 cub de unt
  • 1 lingură de făină
  • 1 pahar de apă
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Pui carnaţii la prăjit în untura încinsă, apoi scurgi untura când sunt făcuţi cârnaţii, iar peste cârnaţi adaugi 1 pahar de vin alb şi laşi să fiarbă totul la foc mic.

In alt vas pui cubul de unt, lingura de făină şi paharul de apă. Adaugi vinul ce a mai rămas de la cârnaţi şi gălbenuşul.

După ce s-a legat sosul, îl torni peste cârnaţii prăjiţi.

 

Carnati cu vin si oua

Carnati_de_porc_cu_vin_si_oua

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Ginseng

Ceai de Ginseng – pentru Energie și Vitalitate – Ceaiul de ginseng este cunoscut de secole pentru proprietățile sale revigorante și benefice pentru sănătate. Ginsengul, o rădăcină miraculoasă folosită în medicina tradițională chineză, este apreciat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți energia, concentrarea și imunitatea. Acest ceai nu doar că oferă un gust plăcut și […]

Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan

Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan – Marinarea cărnii de curcan este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Această metodă de preparare permite aromelor să pătrundă adânc în carne, asigurând o textură și un gust deosebit. Importanța Marinării Cărnii de Curcan Carnea de curcan are o textură mai […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.