Carnati cu vin

Printeaza

Carnati cu vin din: carne de porc,  carne de vitel, smantana, vin, sare, piper.

 

Ingrediente:Carnati cu vin

  • 240 g carne de porc
  • 160 g carne de viţel
  • 500 ml smântână dulce
  • 250 ml vin alb
  • sare şi piper
  • coaja rasă de la 2 lămâi

 

Mod de preparare:

Se amestecă 240 g carne de porc cu 160 g carne de viţel, 500 ml smântână dulce, 250 ml vin alb, sare şi piper, coaja rasă de la 2 lămâi.

Se umplu maţele subţiri cu această compoziţie.

 

Cârnaţii se prăjesc în untură sau se pot face la cuptor.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti din: carne de porc, sare, piper, coriandru, ienibahar, usturoi. Ingrediente: carne de porc sare piper coriandru ienibahar usturoi   Mod de preparare: Se fierbe bine carnea de porc, până cade de pe os. Se dă prin maşină, se adaugă sare, piper, coriandru şi ienibahar. Se pisează câteva căpăţâni de usturoi şi […]

Carnati haiducesti de porc

Carnati haiducesti de porc

Carnati haiducesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, piper, maghiran, coriandru. Ingrediente: 2 kg carne de porc 500 g slanina boia sare si piper maghiran coriandru   Mod de preparare: Se toacă mărunt carnea de porc. Se taie slănină în cubuleţe. Se amestecă totul, se adaugă boia de ardei iute, sare, piper, măghiran şi […]

Carnati proaspeti cu pulpa

Carnati proaspeti cu pulpa 

Carnati proaspeti cu pulpa din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.