Carnati de casa cu slanina din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg slanina 2 kg carne de vita 2 linguri boia 1 lingurita ienibahar 2 căpăţâni usturoi intestine groase de porc 3-4 căţei usturoi Mod de preparare: Carnea şi slănina […]
Carnati virşli – din carne de oaie si de porc
PrinteazaCarnati virşli – din carne de oaie si de porc – Alegi carnea pentru cârnaţi şi o toci mărunt cu un cuţit (nu cu maşina de tocat), apoi adaugi carne de oaie, proporţia fiind de 2 porţii carne de porc, 1 porţie carne de oaie.
O sărezi şi o condimentezi la fel ca şi pe cea pentru cârnatul normal de porc.
Eu folosesc maţe de oaie, din borcan, în prealabil desărate în apă caldă.
Carnea pregătită o introduc în maţe, printr-o pâlnie de tabla pentru umplut cârnaţii).
De aici, procedezi la fel ca şi la cârnatul normal, respectiv îi pui la uscat, la afumat etc.
Poate te intereseaza si:
Carnati virşli – din carne de oaie si de porc
Carnati afumati cu orez din: orez, carnati, ardei, ceapa, usturoi, ulei. Ingrediente: 2 cârnaţi afumaţi 250 g orez 750 ml supă de pui un ardei gras roşu 2 fire ceapă verde o ceapă uscată albă 2 căţei usturoi 2 frunze dafin 2 linguri ulei o linguriţă cimbru uscat boia sare piper Mod de preparare: […]
Carnati proaspeti de porc cu usturoi
Carnati proaspeti de porc cu usturoi din: carne de porc, carne de vita, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g grăsime 200 g carne de vită usturoi piper sare mirodenii pentru cârnaţi maţe de porc Mod de preparare: Carnea şi grăsimea se dau prin maşina de tocat cu usturoiul, folosin […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- reteta virsli
Sunt niste carnati foarte buni