Carne de porc ţinută la sare şi apoi afumată, cârnaţi bine condimentaţi şi afumaţi (făcuţi astfel: jumătate din cantitate să fie carne de porc, un sfert carne de vită şi un sfert carne de berbecuţ), untură topită de porc. Poate te intereseaza si: Carne si costita de porc la borcan Carne tocată la borcan Carne […]
Carne si costita de porc la borcan
PrinteazaCarne si costita de porc la borcan: Costiţa şi o şirincă (muşchiul lung) le tai în bucăţi potrivite, le speli şi le pui într-o cratiţă, apoi adaugi moarea (zeama) de vara şi le fierbi până când camea se desprinde de pe os (la costiţă).
Poate te intereseaza si Carne tocată la borcan
Iei cratiţa de pe foc, scoţi costiţele şi bucăţile de carne şi le aşezi în borcan. Când moarea se răceşte, deasupra va avea o pojghiţă de unsoare pe cane o iei şi o pui la topit.
Completezi cu unsoarea proaspătă, iar când este fierbinte o torni peste carnea din borcan. După ce s-a răcit, legi borcanul. Carnea va rămâne foarte fragedă mult timp.
Carne si costita de porc la borcan
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Carne de porc la borcan
Pasta de carne
Pasta de carne din: piept de pui sau carne de vita, oua, ceapa, ulei, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 500 g piept de pui sau 500 g carne de vită 2 ouă 2 cepe de dimensiune medie sau 1 ceapă mare 1 lingură ulei de floarea-soarelui 250 g unt nesărat cu 85% grăsime sare piper alb […]
Carne in untura
Carne in untura din: carne impanata, carne afumata, slanina, zeama de varza, telina. Ingrediente: 2 kg carne împănată 2 kg carne afumată (ciolan afumat) 2 kg slănină 1 ceaşcă de zeamă de varză 3 frunze de ţelină Mod de preparare: Taie slănina (fără şorici) în bucăţele şi pune-o la topit într-un ceaun mare şi […]
Pofta buna!