Carne si costita de porc la borcan

Printeaza

Carne si costita de porc la borcan: Costiţa şi o şirincă (muşchiul lung) le tai în bucăţi potri­vite, le speli şi le pui într-o cratiţă, apoi adaugi moarea (zeama) de vara şi le fierbi până când camea se desprinde de pe os (la costiţă).

Poate te intereseaza si Carne tocată la borcan

Iei cratiţa de pe foc, scoţi costiţele şi bucăţile de carne şi le aşezi în borcan. Când moarea se răceşte, deasupra va avea o pojghiţă de unsoare pe cane o iei şi o pui la topit.

Completezi cu unsoarea proaspătă, iar când este fierbinte o torni peste carnea din borcan. După ce s-a răcit, legi borca­nul. Carnea va rămâne foarte fragedă mult timp.

Carne si costita de porc la borcan

Carne si costita de porc la borcan

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Carne de porc la borcan

Carne de porc la borcan

Carne de porc ţinută la sare şi apoi afumată, cârnaţi bine condi­mentaţi şi afumaţi (făcuţi astfel: jumătate din cantitate să fie carne de porc, un sfert carne de vită şi un sfert carne de berbecuţ), untură topită de porc. Poate te intereseaza si: Carne si costita de porc la borcan Carne tocată la borcan Carne […]

 

 

Pastă de sardele

Pasta de carne

Pasta de carne din: piept de pui sau carne de vita, oua, ceapa, ulei, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 500 g piept de pui sau 500 g carne de vită 2 ouă 2 cepe de dimensiune medie sau 1 ceapă mare 1 lingură ulei de floarea-soarelui 250 g unt nesărat cu 85% grăsime sare piper alb […]

 

 

Carne in untura

Carne in untura

Carne in untura din: carne impanata, carne afumata, slanina, zeama de varza, telina. Ingrediente: 2 kg carne împănată 2 kg carne afumată (ciolan afumat) 2 kg slănină 1 ceaşcă de zeamă de varză 3 frunze de ţelină   Mod de preparare: Taie slănina (fără şorici) în bucăţele şi pune-o la topit într-un ceaun mare şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.