Carne, costita si oase fierte si prajite

Printeaza

 Carne, costita si oase fierte si prajite

Tai carnea de 1 cm grosime, o sărez şi o piperez bine. La fel procedez şi cu costiţa şi oasele mai mici. Le las 2 zile, apoi le fierb în apă numai pe jumă­tate. Scot apoi carnea, costiţa, oasele şi le las să se scurgă.

Le pun la prăjit într-o cratiţă cu untură şi puţin ulei, cât să le cuprindă. După ce le-am prăjit pe toate, le aşez într-o oală mare şi torn untură peste ele cât să le acopăr, pun un capac şi le păstrez la rece.

Carne, costita si oase fierte si prajite

Carne, costita si oase fierte si prajite

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.