Carne cu chilli

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de vita cu: ceapa, ardei rosu, usturoi, fasole rosie, bulion, praf de chilli picant, sare, boia, ulei.

Ingrediente:carne_cu_chilli.png

  • 500 g carne tocată de vită
  • 250 g de ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 conserve de fasole roşie de 450 g
  • 500 g bulion
  • 2 linguriţe praf de chilli picant
  • sare
  • boia
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai ceapa cubuleţe, iar usturoiul feliuţe. Incingi 2-3 linguriţe de ulei şi pui usturoiul. Căleşti 1 minut, după care adaugi şi ceapa.

Amesteci din când în când.Adaugi carnea tocată desfăcută bucăţele.

Pui condimentele şi amesteci (chilii, sarea, ardeiul gras-tăiat în bucăţele mici). Durează aproximativ 10 minute până se prăjeşte carnea.

Pui şi fasolea scursă şi amesteci. Mai laşi 2-3 minute. Adaugi bulionul şi amesteci.

Dai focul mic şi laşi 30 de minute până mai scade zeama şi se întrepătrund gus­turile. Serveşti cât mai fierbinte posibil.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.