Carne cu chilli
PrinteazaO reteta delicioasa de carne de vita cu: ceapa, ardei rosu, usturoi, fasole rosie, bulion, praf de chilli picant, sare, boia, ulei.
- 500 g carne tocată de vită
- 250 g de ceapă
- 1 ardei roşu
- 2 căţei de usturoi
- 2 conserve de fasole roşie de 450 g
- 500 g bulion
- 2 linguriţe praf de chilli picant
- sare
- boia
- ulei
Mod de preparare:
Tai ceapa cubuleţe, iar usturoiul feliuţe. Incingi 2-3 linguriţe de ulei şi pui usturoiul. Căleşti 1 minut, după care adaugi şi ceapa.
Amesteci din când în când.Adaugi carnea tocată desfăcută bucăţele.
Pui condimentele şi amesteci (chilii, sarea, ardeiul gras-tăiat în bucăţele mici). Durează aproximativ 10 minute până se prăjeşte carnea.
Pui şi fasolea scursă şi amesteci. Mai laşi 2-3 minute. Adaugi bulionul şi amesteci.
Dai focul mic şi laşi 30 de minute până mai scade zeama şi se întrepătrund gusturile. Serveşti cât mai fierbinte posibil.
Pofta buna!