Carne cu telina la cuptor

Printeaza

 Carne cu telina la cuptor din: carne tocata de porc, telina, ulei, piper, sare, patrunjel, orez, supa, iaurt, oua, marrgarina, cascaval.

Ingrediente:Carne cu telina la cuptor

  • 300 g carne de porc tocata
  • 2 teline
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 150 g orez
  • 300 ml supă (dintr-un cub)
  • 200 ml iaurt
  • 1 ou
  • margarină
  • 100 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Cureti  telina, o tai felii subţiri, o fierbi în apă cu sare până se înmoaie.Intre timp, încingi uleiul şi prăjeşti carnea tocată, o sărezi, o piperezi, o dai la o parte de pe foc şi presari pătrunjelul tocat.

Orezul îl fierbi în supa pe care ai făcut-o dintr-un cub şi, când a fiert, îl amesteci cu carnea. Ungi un vas de iena cu margarină, aşezi un strat de ţelină, apoi pui 2 linguri de carne cu orez şi stropeşti cu oul bătut cu 1 iaurt.

Repeţi operaţia până termini ingredien­tele, iar deasupra pui ou bătut cu  iaurt. Introduci vasul în cuptorul bine încălzit pentru circa 15 minute. Când este gata, presari caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.