Carne la cuptor cu maghiran si bacon

Printeaza

Carne la cuptor cu maghiran si bacon din: chifle, lapte, carne tocată amestec, ouă, ceapă, sare, piper, măghiran, usturoi, frunze de pătrunjel, ulei, bacon.

Ingrediente:Carne la cuptor cu maghiran si bacon

  • 2 chifle
  • 100 ml lapte
  • 800 g carne tocată amestec,
  • 2 ouă
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • măghiran
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură de frunze de pătrunjel
  • 1 lingură ulei
  • 100 g bacon

 

Mod de preparare:

Tai în bucăţi chifla şi o înmoi în lapte. Carnea o amesteci cu ouăle, o condimentezi cu sare şi piper şi adaugi chiflele înmuiate şi stoarse, usturoiul pisat şi ceapa răzuită. Adaugi şi frunzele de pătrunjel mărunţite.

Amesteci totul foar­te bine. Iei o formă de guguluf, o ungi cu ulei, aşezi de jur-împrejur fâşii de bacon pe lungime în forma unsă, apoi aşezi carnea amestecată şi îndoi peste carne fâşiile de bacon, formând o panglică.

Dai forma la cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu timp de 30-40 de minute. Poţi consuma tortul cald sau rece cu diferite salate alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.