Carne de caprioara cu struguri

Printeaza

O reteta de carne de caprioara cu struguri din: carne de caprioara, untdelemn, zeama de carne, struguri, compot de afine si creme fraiche.

Ingrediente:Carne de caprioara cu struguri

  • 500 gr carne de căprioară
  • 3 linguri untdelemn
  • 1 pacheţel de Maggi-fix pentru zeama de carne
  • cate 150 gr struguri albi şi negri
  • 1 lingură de compot de afine
  • 2 linguri de creme fraîche

 

Mod de preparare:

Carnea o tăiem în felii subţiri, o fri­gem în vas şi turnăm peste ea 3/8 l apă şi vin negru. La sfârşit facem fo­cul cât mai mic şi fierbem înfundat până se inmoaie, Cu 5 minute înain­te de a fi gata adăugăm ciupercile tăiate felioare, afinele şi boabele de struguri tăiate în două. Condimen­tăm cu cremă fraîche.

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Este buna carnea de caprioara, ca nu am gustat niciodata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.