Carne de caprioara cu struguri
PrinteazaO reteta de carne de caprioara cu struguri din: carne de caprioara, untdelemn, zeama de carne, struguri, compot de afine si creme fraiche.
- 500 gr carne de căprioară
- 3 linguri untdelemn
- 1 pacheţel de Maggi-fix pentru zeama de carne
- cate 150 gr struguri albi şi negri
- 1 lingură de compot de afine
- 2 linguri de creme fraîche
Mod de preparare:
Carnea o tăiem în felii subţiri, o frigem în vas şi turnăm peste ea 3/8 l apă şi vin negru. La sfârşit facem focul cât mai mic şi fierbem înfundat până se inmoaie, Cu 5 minute înainte de a fi gata adăugăm ciupercile tăiate felioare, afinele şi boabele de struguri tăiate în două. Condimentăm cu cremă fraîche.
Poftă bună!
Este buna carnea de caprioara, ca nu am gustat niciodata