Carne de curcan cu conopida sau brocoli

Printeaza

 

Ingrediente:Carne de curcan cu conopida sau brocoli

  • 150g conopida
  • 1 lingura supa de legume
  • 150g carne sau rulada de curcan
  • 150g ciuperci
  • cateva picaturi de ulei masline
  • picaturi lamaie
  • sare
  • 1 lingura de smantana dietetica

 

Mod de preparare:

Se desface bucatele conopida iar piciorusele se fierb in 175ml apa, laacres-a adaugat1 lingura de supa, timp de 15 minute. Buchetelele se lasa deoparte.

Carnea se taie fasii, ciupercile se taie felii subtiri.Intr-o tava cu ulei se frige carnea cu ciupercile la foc iute apoi se rumeneste la foc potivit.Se condimrnteaza cu sare, zeama de lamaie si se lasa acoperite pt. a ramane calde.

Tijele de conopida fierte se paseaza impreuna cu supa si smantana. Se adauga buchetelele de conapidasi se fierb 5 minute in sos.

Carnea de curcan si ciupercile se adauga in sos sis e incalzeste scurt inca o data.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.