Carne de curcan cu conopida sau brocoli
Printeaza
- 150g conopida
- 1 lingura supa de legume
- 150g carne sau rulada de curcan
- 150g ciuperci
- cateva picaturi de ulei masline
- picaturi lamaie
- sare
- 1 lingura de smantana dietetica
Mod de preparare:
Se desface bucatele conopida iar piciorusele se fierb in 175ml apa, laacres-a adaugat1 lingura de supa, timp de 15 minute. Buchetelele se lasa deoparte.
Carnea se taie fasii, ciupercile se taie felii subtiri.Intr-o tava cu ulei se frige carnea cu ciupercile la foc iute apoi se rumeneste la foc potivit.Se condimrnteaza cu sare, zeama de lamaie si se lasa acoperite pt. a ramane calde.
Tijele de conopida fierte se paseaza impreuna cu supa si smantana. Se adauga buchetelele de conapidasi se fierb 5 minute in sos.
Carnea de curcan si ciupercile se adauga in sos sis e incalzeste scurt inca o data.
Pofta buna!