Carne de curcan cu fasole neagra
PrinteazaCarne de curcan cu fasole neagra din: ulei de masline, ceapa, usturoi, curcan, fasole neagra, rosii, pasta de tomate, praf de chili, chimion, boia, oregano, sare.
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa
- 4 căței de usturoi
- 500 g carne tocata de curcan
- 3 cutii fasole neagră
- 1 cutie rosii cubulete cu ardei iute verde
- 100 g pasta de tomate
- 1 lingura praf de chili
- 1/2 linguriță de chimion
- 1/2 lingurita boia de ardei afumat
- 1/2 lingurita oregano
- 1/4 linguriță de sare
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul, adăugați ceapa și usturoiul intr-o cratita mare cu 1 lingura ulei și gatiti 2-3 minute. Adăugați carnea de curcan si gatiti 5-7 minute.
Adăugați fasolea, rosii, pasta de tomate, praf de chili, chimen, boia de ardei afumat și oregano. Se amestecă totul pentru a se combina. Gatiti aproximativ 10 minute. Se adaugă sare după gust.
Pofta buna!