Carne de curcan cu fasole neagra

Printeaza

Carne de curcan cu fasole neagra din: ulei de masline, ceapa, usturoi, curcan, fasole neagra, rosii, pasta de tomate, praf de chili, chimion, boia, oregano, sare.

Ingrediente:Carne de curcan cu fasole neagra

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 4 căței de usturoi
  • 500 g carne tocata de curcan
  • 3 cutii fasole neagră
  • 1 cutie rosii cubulete cu ardei iute verde
  • 100 g pasta de tomate
  • 1 lingura praf de chili
  • 1/2 linguriță de chimion
  • 1/2 lingurita boia de ardei afumat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/4 linguriță de sare

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul, adăugați ceapa și usturoiul intr-o cratita mare cu 1 lingura ulei și gatiti 2-3 minute. Adăugați carnea de curcan si gatiti 5-7 minute.

Adăugați fasolea, rosii, pasta de tomate, praf de chili, chimen, boia de ardei afumat și oregano. Se amestecă totul pentru a se combina. Gatiti aproximativ 10 minute. Se adaugă sare după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.