Carne de miel cu spanac
PrinteazaMiel cu spanac
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 1-2 cepe
- 1 lingură unt
- 2 linguri făină
- sare
Mod de preparare:
Speli şi cureţi bine carnea de miel, o tai în bucăţi potrivite şi o pui să se rumenească într-o cratiţă, în untul topit. Separat, pui la fiert o oală cu apă în care vei opări spanacul.
Cureţi ceapa, o tai mărunt, o adaugi peste carne, o căleşti puţin, apoi adaugi făină, amesteci repede şi dai cratiţa deoparte. Speli bine spanacul în mai multe ape şi-l ţii două minute în apă clocotită, apoi îl strecori, îl toci şi-l adaugi în cratiţa cu carne.
Mai pui o ceaşcă de apă, potriveşti gustul de sare şi dai cratiţa la cuptor pentru 25-30 de minute.
Poftă bună!