Carne de miel cu tarhon

Printeaza

O reteta de carne de miel cu o lingurita de tarhon, o ceapa mare, ulei, otet, bulion de rosii si sare.

Ingrediente:Carne de miel cu tarhon

  • 1 kg carne de miel
  • o lingura de tarhon
  • o ceapa mare
  • o ceasca ulei
  • o lingura otet
  • o lingurita bulion de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Dupa ce s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, o cana de apa calda si se lasa vasul acoperit la foc mic. Se pune tarhonul tocat, dupa ce a fost ales si spalat in multe ape.

Se face un sos din faina, o lingurita de bulion si apa, care se adauga peste mancare. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se continua fierberea. Preparatul se serveste fierbinte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.