Carne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Carne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel din: carne de oaie, sare, piper, coriandru, maioneza, usturoi si patrunjel.

Ingrediente:Carne_de_oaie_marinata_cu_usturoi_si_patrunjel

  • 1-1,2 kg de carne de oaie pe os
  • sare
  • piper negru măcinat
  • coriandru
  • 0,5 pahar de maioneză
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se amestecă maioneza, condimentele, usturoiul mărunţit. Tăiem carnea de oaie bucăţi nu prea mari, ungem carnea cu amestecul respectiv, lăsăm să se marineze 4-6 ore în dependenţă de cît de tînără e carnea.

Carnea marinată o fierbem înăbușit la foc domol timp de 1,5-2 ore în apă sărată (1,5-2 pahare), dacă e necesar mai adăugăm apă pe parcursul fierberii.

Cu 10 minute înainte de a fi gata adăugăm usturoiul tocat mărunt, presărăm cu verdeaţa tocată mărunt.

Carne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel

Carne_de_oaie_marinata_cu_usturoi_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.