Carne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel
PrinteazaCarne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel din: carne de oaie, sare, piper, coriandru, maioneza, usturoi si patrunjel.
- 1-1,2 kg de carne de oaie pe os
- sare
- piper negru măcinat
- coriandru
- 0,5 pahar de maioneză
- 4 căţei de usturoi
- 1 lingură de pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Se amestecă maioneza, condimentele, usturoiul mărunţit. Tăiem carnea de oaie bucăţi nu prea mari, ungem carnea cu amestecul respectiv, lăsăm să se marineze 4-6 ore în dependenţă de cît de tînără e carnea.
Carnea marinată o fierbem înăbușit la foc domol timp de 1,5-2 ore în apă sărată (1,5-2 pahare), dacă e necesar mai adăugăm apă pe parcursul fierberii.
Cu 10 minute înainte de a fi gata adăugăm usturoiul tocat mărunt, presărăm cu verdeaţa tocată mărunt.
Carne de oaie marinata cu usturoi si patrunjel
Pofta buna!