Carne de pasăre cu măsline
PrinteazaCarne de pasăre cu măsline din: carne fiarta, masline, rosii, ardei, ceapa, sare, otet, zahar, verdeata, ulei.
Ingrediente:
- carne fiarta de la supa
- 100 g masline
- 2 rosii
- 1 ardei
- 1 ceapa
- sare
- 1 lingurita cu otet
- 1 lingura cu zahar
- verdeata
- 4 linguri cu ulei
Mod de preparare:
Tocaţi mărunt ceapa, o căliţi în ulei 2-3 min, adăugaţi ardeiul şi roşiile tăiate felii subţiri, adăugaţi 1 pahar cu apă, fierbeţi acoperit la foc mic. Fierbeţi măslinele, le spălaţi, le puneţi în sos, adăugaţi apă, oţet, zahăr, sare şi fierbeţi până când zarzavatul s-a înmuiat de tot.
Puneţi carnea, presăraţi verdeaţă tocată şi serviţi caldă sau rece, cu pâine proaspătă şi vin alb sec.
Pofta buna!