Carne de porc cu broccoli si usturoi
PrinteazaCarne de porc cu broccoli si usturoi din: ulei, muschi de porc, usturoi, broccoli, ceapa rosie, sos de soia, otet de vin rosu, vin de orez, sos de ardei iute, supa concentrat de pui, zahar, amidon.
- 1 lingura de ulei
- 500 g muschi de porc, taiat in felii
- 1 catel de usturoi, feliat subtire
- 300 g broccoli, taiat in bucati de 3 cm
- 2 cepe rosii, taiate in semirondele groase
pentru sos:
- cate 1 lingura sos de soia, otet din vin rosu si de vin de orez
- 1 lingurita cu varf sos de ardie iute
- 1 lingura supa concentrata de pui
- 1 lingurita de zahar
- 2 lingurite de amidon dizolvat in 2 linguri de apa
Mod de preparare:
Intr-un bol mic amestecă ingredientele pentru sos şi pune-l deoparte. încinge uleiul într-un wok mare. Asezonează carnea şi frige-o în tranşe, apoi transfer-o pe o farfurie şi las-o deoparte. Căleşte usturoiul până devine auriu – circa 30 de secunde -, apoi adaugă broccoliul şi ceapa.
Găteşte-le la foc mare timp de 2 minute, după care adaugă porcul şi nucile caju, împreună cu sosul. Lasă mâncarea pe foc încă 2-3 minute, până când devine fierbinte.
Carne de porc cu broccoli si usturoi
Pofta buna!