Carne de porc cu broccoli si usturoi

Printeaza

Carne de porc cu broccoli si usturoi din: ulei, muschi de porc, usturoi, broccoli, ceapa rosie, sos de soia, otet de vin rosu, vin de orez, sos de ardei iute, supa concentrat de pui, zahar, amidon.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_broccoli_si_usturoi

  • 1 lingura de ulei
  • 500 g muschi de porc, taiat in felii
  • 1 catel de usturoi, feliat subtire
  • 300 g broccoli, taiat in bucati de 3 cm
  • 2 cepe rosii, taiate in semirondele groase

pentru sos:

  • cate 1 lingura sos de soia, otet din vin rosu si de vin de orez
  • 1 lingurita cu varf sos de ardie iute
  • 1 lingura supa concentrata de pui
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 lingurite de amidon dizolvat in 2 linguri de apa

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mic amestecă ingredientele pentru sos şi pune-l deoparte. încinge uleiul într-un wok mare. Asezonează carnea şi frige-o în tranşe, apoi transfer-o pe o farfurie şi las-o deoparte. Căleşte usturoiul până devine auriu – circa 30 de secunde -, apoi adaugă broccoliul şi ceapa.

Găteşte-le la foc mare timp de 2 minute, după care adaugă porcul şi nucile caju, împreună cu sosul. Lasă mâncarea pe foc încă 2-3 minute, până când devine fierbinte.

Carne de porc cu broccoli si usturoi

Carne_de_porc_cu_broccoli_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.