Carne de porc cu cartofi si ceapa

Printeaza

Carne de porc cu cartofi si ceapa din: cartofi, ceapa, carne de porc, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Carne de porc cu cartofi si ceapa

  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 250 g cuburi de carne de porc
  • 6 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în coajă, într-o oală cu capac.

Intre timp, carnea se rumeneşte în trei linguri de ulei si se scoate. Se adaugă restul de ulei, se căleşte ceapa mărunţită şi când devine sticloasă se adaugă carnea.

Se lasă pe foc încă 15 minute, se pun cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi şi se mai lasă 5 minute împreună. Se potriveşte gustul de sare şi piper si se servesc cu pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.