Carne de porc cu ceapa caramelizata

Printeaza

Carne de porc cu ceapa caramelizata din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola.

Ingrediente:Carne de porc cu ceapa caramelizata

  • 450 g carne de porc, felii subtiri
  • 1/2 ceapa, feliata
  • 3 linguri pasta de chili
  • 2 linguri de fulgi de chili
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de zahar
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura seminte de susan, prajite
  • 1 lingura de ulei de canola
  • orez, pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-un mic bol combinati pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan si se amesteca bine. Intr-un bol mare se combina carnea de porc cu sos si se amesteca bine.

Intr-o tigaie adaugati 1 lingura de ulei la foc mediu. Puneti carnea de porc si adaugati ceapa felii pe partea de sus. Atunci cand sfaraie, amestecati usor si gatiti 3-5 minute.

Se serveste fierbinte, cu orez cald.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.