Carne de pui cu ciuperci

Printeaza

Carne de pui cu ciuperci

Ingrediente:Carne de pui cu ciuperci

  • 1,5 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cub de supă instant
  • sare
  • piper
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 legătură de verdeaţă
  • 200 g smântână

 

Mod de preparare:

Carnea de pui se pune la fiert cu doi litri de apă, sare, ceapăşi morcov. După ce a fiert carnea, o scurgem de supă şi o aşezăm într-un vas yena, uns cu unt.

Punem peste carne, ciupercile tocate, iar peste ciuperci turnăm un sos făcut din trei căţei de usturoi, o cană de supă, două gălbenuşuri bătute cu 200 g smântânăşi o lingură cu vârf de făină albă, după care dăm vasul la cuptor, timp de douăzeci de minute, apoi servim cu piure de cartofi sau mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.