Carne de vita cu castraveti murati si sos de smantana

Printeaza

Carne de vita cu castraveti murati si sos de smantana din: muschi de vita, ceapa, ciuperci, castraveciori murati, sfecla rosie, ulei, sare, piper, faina, vin alb, supa de carne, mustar, smantana.

Ingrediente:Carne_de_vita_cu_castraveti_murati_si_sos_de_smantana

  • 600 g muschi file de vita
  • 2 cepe
  • 400 g ciuperci Champignon
  • 2 castraveciori murati
  • 1 radacina de sfecla rosie mica, fiarta
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 lingurite faina
  • 50 ml vin alb
  • 200 ml supa de carne
  • 2-3 linguri mustar
  • 200 g smantana

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţele. Se toacă ceapa. Se curăţă şi se taie jumătăţi ciupercile. Castraveciorii şi sfecla roşie se taie fâşii. Se încing într-o tigaie 2 linguri de ulei şi se prăjeşte carnea la foc iute, în porţii succesive, amestecând. Se condimentează şi se aşază într-o cratiţa. Se adaugă în tigaie 2 linguri de ulei.

Se călesc ceapa şi ciupercile şi se pudrează cu făină. Se toarnă vin şi | supă, se dau în clocot şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 10 min. Se adaugă la carnea din cratiţă şi se încălzesc împreună. Se adaugă în cratiţă smântână amestecată cu muştar şi se amestecă; se încălzeşte, dar nu se lasă să fiarbă.

Se adaugă castraveciori, sfeclă, sare, piper şi zahăr. Se serveşte cu cartofi.

Carne de vita cu castraveti murati si sos de smantana

Carne_de_vita_cu_castraveti_murati_si_sos_de_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.