Carne de vita cu parmezan
PrinteazaCarne de vita cu parmezan din: muschi de vita, ulei de arahide, ulei, otet, mustar, parmezan, ridichi, rosii cherry, sare, piper.
- 2 bucăţi muşchi de vită
- ulei de arahide
- 3 linguri de ulei
- 1 lingură de oţet din vin alb
- 1 lingură de muştar Dijon
- sare
- piper
- parmezan
- 50 g de ridichi
- 1 mână de roşii cherry
Mod de preparare:
Se încinge foarte bine o tigaie-grătar şi se frig 2 bucăţi muşchi de vită, unse cu ulei de arahide şi asezonate. Se lasă deoparte 5 minute.
Intre timp, se prepară dressingul amestecând 3 linguri de ulei, 1 lingură de oţet din vin alb şi 1 lingură de muştar Dijon cu sare şi piper.
Se taie carnea în fâşii şi se adaugă 50 g de ridichi, 1 mână de roşii cherry înjumătăţite şi dressingul. Ca topping, se foloseşte parmezan ras.
Pofta buna!