Carne de vita cu sos de hrean

Printeaza

Carne de vita cu sos de hrean din: carne de vita, patrunjel, hrean, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Carne de vita cu sos de hrean

  • 1 kg carne de vită
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper alb
  • 500 ml supă de carne
  • 200 g hrean ras
  • 1 felie de pâine
  • 4 linguri smântână
  • piper negru


Mod de preparare:

Pătrunjelul se fierbe în 2 litri de apă, se adaugă carnea, piperul alb, puţină sare şi se fierbe timp de 2,5 ore. Se decojeşte felia de pâine şi se zdrobeşte miezul.

Supa de carne se înfierbântă, se adaugă hreanul ras, pâinea şi se fierb împreună la foc slab 15 minute. La sfârşit, se drege cu smântână.

Când este fiartă, carnea se scoate din supă, se taie felii, care se stropesc cu sosul de hrean. Se servesc cu cartofi natur şi salată de sfeclă roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.