Carne de vita cu sos de soia
PrinteazaCarne de vita cu sos de soia din: vita, amidon, sos de soia, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, broccoli, fulgi de ardei, supa, zahar.
- 1 kg carne de vita, tăiată fasii
- 2 linguri de amidon
- 1/3 ceasca sos de soia
- 3 linguri ulei
- 1 ceapă mare, feliata
- 5 catei de usturoi, tocat
- 1 lingură de ghimbir, tocat
- 4 cesti broccoli
- fulgi de ardei iute
- 1 ceasca supa
- 1 lingură de zahăr brun
Mod de preparare:
Se amestecă carnea cu 1 lingură de amidon si 2 linguri de sos de soia.
Într-o tigaie se adauga 2 linguri de ulei, rumeniti carnea pe ambele parti, cate 1-2 minute. Pastrati deoparte și adăugați in tigaie inca 1 lingură de ulei. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul si gatiti 2 minute.
Adăugați broccoli și sotati timp de încă 3 minute. Adăugați supa, 1 lingură de amidon, 1/4 sos de soia de soia, zahăr brun și fulgi de ardei si mai gatiti 3 minute.
Incorporati carnea de vită și amestecați.
Pofta buna!