Carne de vita cu sos

Printeaza

Carne de vita cu sos din: carne de vita, cognac, unt, ulei, faina de grau, sare si piper.

Ingrediente:Carne de vita cu sos

  • 1 kg carne de vită (costiţă)
  • 100 g cognac
  • 2 linguri de unt
  • ½ pahar ulei
  • 1 lingură făină de grîu
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în 4 bucăţi (cîte o bucată la o porţie). Se bate uşor, se sărează şi se piperează. Se prăjeşte într-o tigaie cu ulei încins pînă la obţinerea unei cruste rumene, se toarnă coniacul, se căleşte cu capac la foc domol timp de 15-20 minute.

Se adaugă untul, făina prăjită un pic, se amestecă, apoi se lasă să se călească pînă se îngroaşă.

Carne de vita cu sos

Carne de vita cu sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.