Gofre Aromate cu Dovleac și Scorțișoară din: piure de dovleac, faina de grau, oua, lapte, praf de copt, scortisoara, zahar vanilat, sare, ulei, smantana. Bineveniți în lumea aromelor de toamnă cu această rețetă de gofre cu dovleac și scorțișoară, completată perfect de dulceața smântânii de vanilie. Aceste gofre sunt nu doar o încântare pentru papilele […]
Carne cu mazăre
PrinteazaCarne cu mazăre din: carne de porc, ceapa, faina, untura, bulion, mazare, rosii, marar, zahar, sare.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 3 cepe
- 3-4 linguri de făină
- 100 g untură
- 60 g bulion
- 4 kg de mazăre verde sau 2 cutii de mazăre
- 2- 3 roşii
- o legătură de mărar
- o linguriţă de zahăr
- sare
Mod de preparare:
Carne cu mazăre: Tai carnea bucăţi şi o prăjeşti în untură încinsă cât să se rumenească puţin. Scoţi carnea şi căleşti în untură ceapa tăiată mărunt.
Adaugi făina şi bulionul, stingi cu apă caldă şi mai fierbi puţin.
Dacă ceapa este prea mare tăiată, strecori zeama, o torni peste carne şi le pui la fiert.
Când carnea este aproape gata pui mazărea fiartă, adaugi roşiile tăiate mărunt, o linguriţă zahăr, mărarul tocat, potriveşti de sare şi o mai laşi să fiarbă 10 minute.
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Cătină: Secretul pentru sistem imunitar puternic
Ceai de Coada-Calului cu Cătină: Secretul pentru sistem imunitar puternic din: ceai de coada calului, fructe de catina uscate, apa, miere. Ceaiul de Coada-Calului cu Cătină reprezintă o combinație minunată care aduce beneficii atât pentru sănătatea pielii, cât și pentru întărirea sistemului imunitar. Coada-Calului este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra pielii, în timp ce […]