Cotlete de miel glazurate cu rozmarin din: cotlete de miel, rozmarin, marinada. Ingrediente: 2 cotlete de miel cu os de circa 200 g fiecare 4 linguri marinadă pentru glazură 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat Mod de preparare: Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea […]
Placinta de miel cu cartofi din: faina, untura, pulpa de miel, cartofi, rosii, ulei, sare, piper, usturoi. Ingrediente: Pentru aluat: 750 g făină de grâu 60 g untură 10 g sare 380 ml apă călduţă Pentru umplutură: un kg pulpă de miel un kg cartofi 60 g roşii uscate 3 căţei usturoi 3 fire pătrunjel […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.