Steak de Miel cu Lămâie și Capere din: steakuri de miel, ulei de masline, lamaie, capere, usturoi, sare, piper, patrunjel. Pentru iubitorii de gusturi fine și combinații de arome surprinzătoare, Steakul de Miel reprezintă o alegere culinară de neuitat. Această rețetă aduce în prim-plan delicatețea cărnii de miel, îmbogățită cu vibrația acidulată a lămâii și […]
Carne de miel cu ceapa si ciuperci
PrinteazaCarne de miel cu ceapa si ciuperci din: carne de miel, ceapa, ciuperci, lamaie, patrunjel, marar, vin, sare, untdelemn, smantana, faina.
- 1 kg carne de miel
- o ceapă
- 500 g ciuperci
- zeamă de lămâie
- câte o legătură pătrunjel şi mărar verde
- 100 ml vin
- sare
- untdelemn
- un pahar smântână
- o linguriţă făină
Mod de preparare:
Se spală şi se taie carnea bucăţi şi se rumenesc în untdelemn împreună cu ceapa tocată.
Se acoperă şi se adaugă apoi puţină apă, vin şi se lasă să fiarbă.
Se spală şi se curăţă ciupercile, se taie felii şi se pun peste came, cu o linguriţă zeamă de lămâie.
Se adaugă verdeaţa tăiată mic, puţină sare şi piper şi se mai lasă să fiarbă.
La sfârşit se toarnă smântână amestecată cu făină şi se mai fierbe puţin.
Pofta buna!
Burger de Miel cu Tzatziki din: carne de miel, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper, chifle, frunze de salata, iaurt, castravete, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, marar. Transformă clasica experiență a burgerilor într-o aventură culinară cu Burger de Miel cu Tzatziki, o rețetă care îmbină savoarea unică a cărnii de miel […]
Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă
Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]
Pofta buna!