Carne de miel cu ciuperci si smantana

Printeaza

Carne de miel cu ciuperci si smantana din: carne de miel, ciuperci, ceapa, unt, apa, smantana, faina, sare si piper.

Ingrediente:

  • 750 g carne de miel
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 ceasca apa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Carne de miel cu ciuperci si smantana: Carnea se spala, se taie cuburi si se pune la prajit cu untul, ceapa tocata marunt, ciupercile spalate si taiate felii subtiri si putina sare.

Cand compozitia incepe sa se rumeneasca se pune ceasca de apa si se lasa la foc potrivit pana scade. Daca scade prea mult si carnea nu este fiarta se mai adauga putina apa.

Inainte de a servi, se amesteca faina, piperul si smantana si se adauga la compozitia initiala si se mai lasa la fiert 10 minute. Se serveste calda.

 

Pofta bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.