Costite de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, mustar dijon, branza, cimbru, rozmarin, paine neagra, piper, ulei de masline. Ingrediente: 6 coaste de miel 1 lingura mustar de Dijon 75 g brânză 1 legatura mix de cimbru și rozmarin 1 felie pâine neagră piper ulei de masline Mod de preparare: […]
Carne de miel in crusta
PrinteazaCarne de miel in crusta din: carne de miel, sare, piper, aluat de patiserie, pasta de rosii cu masline, ou.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
timp de preparare 15 minute, timp de gatire 25 minute, 2 portii
Ingrediente:
- 200 gr carne de miel
- sare si piper
- 375 gr aluat de patiserie
- 1 lingura pasta de rosii cu masline
- 1 ou, batut
Mod de preparare:
Asezonati carnea si rumeniti pe ambele parti. Pastrati deoparte sa se raceasca.
Preincalziti cuptorul la 200C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Asezati jumate din aluat in tava, adaugati deasupra carnea si ungeti cu pasta de rosii si masline.
Deasupra asezati restul de aluat si ungeti cu ou.
Intepati cu o furculita si imbinati bine marginile. Dati la rece cateva minute.
Coaceti timp de 10 minute, apoi reduceti temperatura la 180C si mai coaceti 15-20 de minute.
Lasati sa se odihneasca 15 minute inainte de servire.
Serviti cu legume, dupa preferinta.
Pofta buna!
poate iti place si:
Coaste de miel in crusta de pesmet
Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline sare piper Pentru crusta: 50 g pesmet 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi […]
Pofta buna!