Carne de miel cu legume

Printeaza

Carne de miel cu legume din: carne de miel, ulei, sare, fasole verde, dovlecel, ceapa, rosie, pasta de rosii, usturoi, boia de ardei iute, piper, cimbru, rozmarin, busuioc si patrunjel.

Ingrediente:

  • 500 g carne de miel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 300 g fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie bine coapta
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • busuioc
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Portionezi carnea, o prajesti cu ceapa taiata bucati mari in ulei incins pana incepe sa se rumeneasca usor. Adaugi putin apa si un praf de sare, apoi lasi sa fiarba 10-15 minute pana se inmoaie carnea.

Cureti fasolea verde, o oparesti in apa cu sare si o pui peste carne. Adaugi dovlecelul taiat cuburi mari sau felii groase, rosia taiata felii groase, usturoiul zdrobit, ierburi aromate, boia de ardei, sare si piper, dupa gust.

Lasi la fiert 15 minute. Adaugi pasta de rosii si mai lasi sa dea in 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • miel cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.