Carne de miel cu marar si piper: carne de miel, marar verde, ceapa, faina, lamaie, sare, piper, ulei.
Carnea de miel este o sursă bogată de proteine, fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Este, de asemenea, relativ scăzută în grăsimi saturate, având doar șase grame de grăsimi saturate la o porție de 100 de grame.
Ingrediente:
1 kg carne de miel
1/2 kg marar verde
1 ceapa
1 lingura faina
1/2 lamaie
sare
piper boabe
1 ceasca ulei
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite si se caleste in ulei incins.
Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se fierbe inabusit, pana cand ceapa devine sticloasa.
Se toaca mararul marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa.
Se desface o lingura de faine in apa rece si se toarna peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se stoarce zeama de la 1/2 lamaie si se introduce cratita in cuptorul fierbinte.
Carne de miel cu vinete coapte din: vinete, carne de miel, ceapa, usturoi, ou, patrunjel, scortisoara, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete mici 200 g carne tocată de miel 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 ou 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1/2 de linguriţă de scorţişoară măcinată sare piper 150 g brânză Manchego proaspăt rasă […]
Carne de miel cu cartofi la cuptor din: costite de miel, ceapa, lamai, ulei, sare, piper, cimbru, busuioc, cartofi si vin. Ingrediente: 800 g costiţe de miel 1 ceapă mare 1-2 lămâi 3-4 linguri ulei sare piper cimbru busuioc 600 g cartofi 1 cana vin alb dulce Mod de preparare: Costiţele de miel se condimentează cu sare, piper, cimbru şi busuioc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.