O reteta simpla de Tocana din carne miel cu smantana din: carne de miel, untdelemn, ceapa, smantana, faina, lamaie, boia, marar, patrunjel sau tarhon si sare. Ingrediente: 300-500 g carne de miel 50-80 ml untdelemn circa 80 g ceapa 100 ml smantana 25 g faina lamaie boia marar patrunjel sau tarhon taiat marunt sare Mod […]
Carne de miel cu mazare si orez basmati
PrinteazaCarne de miel cu mazare si orez basmati din: carne de miel, mazare, ceapa, usturoi, ulei, chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de dafin, coriandru, menta, ghimbir, sofran, supa, orez basmati si stafide.
Ingrediente:
- 750 g carne de miel pentru gulas
- 150 g mazare congelata
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- 3 linguri amestec condimente pentru Biryani (din magazinele arabe, sau amestec de chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de dafin, coriandru, menta, ghimbir, sofran)
- 500 ml supa
- 275 g orez basmati
- 3 linguri stafide
Mod de preparare:
Se lasa sa se decongeleze mazarea. Se calesc in ulei ceapa si usturoiul tocate; se adauga carne si mirodenii si se prajesc 5 minute.
Se toarna supa, se acopera cu un capc si se lasa sa se inabuse 50 de minute.
Se adauga orez, mazare si stafide.
Se pun 300-350 ml apa si se lasa sa mai fiarba toate inca 20 de minute.
Carne de miel cu mazare si orez basmati
Pofta buna!
Bulgur cu Carne de Miel, Cimbru și Rozmarin
Bulgur cu Carne de Miel, Cimbru și Rozmarin din: carne de miel, bulgur, supa, ulei, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, pasta de tomate, legume. Este o rețetă savuroasă, îmbogățită cu aromele puternice ale cimbrului și rozmarinului, oferind o experiență culinară autentic mediteraneană. Carnea de miel, apreciată pentru textura sa fragedă și gustul distinct, se […]
Nu imi place carnea de miel