Carnea de iepure este cunoscută pentru textura sa delicată și gustul său fin. Cele mai apreciate părți ale iepurelui sunt pulpele și fileul. Pulpele, adică picioarele din spate, sunt considerate deosebit de fragede și gustoase, având o textură bogată și o […]
Carne de miel a la Romania
PrinteazaCarne de miel a la Romania din: pulpa de miel, otet, rozmarin, vin alb, usturoi, sardele, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg de pulpă de miel
- puţin oţet
- rozmarin
- 1/2 pahar de vin alb
- 1 căţel de usturoi
- 2 sardele
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carne de miel a la Romania: Spălăm carnea de miel şi o tăiem bucăţi. O frigem în vas pe toate părţile, amestecăm în vas oţet, vin şi puţină apă, apoi adăugăm rozmarinul, sardelele şi usturoiul şi fierbem înfundat la foc mic cca 35 minute.
Se serveste cald.
Poftă bună!
din: varza, morcov, ceapa verde, maioneza, ghimbir, otet, sos de soia, indulcitor. Reteta low carb Ingrediente: 400gr varza tocata 1 morcov ras 2 cepe verzi feliate 1 tija telina tocata 30ml maioneza 1 lingurita ghimbir ras 2 lingurite otet 1 lingurita sos soia 1 lingurita indulcitor Mod de preparare: […]