Carne de miel a la Romania

Printeaza

Carne de miel a la Romania din: pulpa de miel, otet, rozmarin, vin alb, usturoi, sardele, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1  kg de pulpă de miel
  • puţin oţet
  • rozmarin
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1 căţel de usturoi
  • 2  sardele
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carne de miel a la Romania: Spălăm carnea de miel şi o tăiem bucăţi. O frigem în vas pe toate părţile, amestecăm în vas oţet, vin şi puţină apă, apoi adăugăm rozmarinul, sardelele şi usturoiul şi fierbem înfundat la foc mic cca 35 minute.

Se serveste cald.

Poftă bună!

 

 

Salata de varza cu ghimbir

din: varza, morcov, ceapa verde, maioneza, ghimbir, otet, sos de soia, indulcitor. Reteta low carb Ingrediente: 400gr varza tocata 1 morcov ras 2 cepe verzi feliate 1 tija telina tocata 30ml maioneza 1 lingurita ghimbir ras 2 lingurite otet 1 lingurita sos soia 1 lingurita indulcitor   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.