Ciulama de Conopidă – o mâncare care îmbină simplitatea cu nutrienții esențiali, oferind o alternativă sănătoasă și ușor de preparat pentru mesele zilnice. Adaptată după tradiționala ciulama românească, această versiune cu conopidă transformă un simplu legume într-un fel principal delicios și reconfortant. Conopida, cunoscută pentru beneficiile sale multiple asupra sănătății, inclusiv proprietăți anticancerigene și un […]
Carne de miel cu spanac si usturoi
PrinteazaCarne de miel cu spanac si usturoi din: carne de miel, spanac, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de tomate, faina si lamaie.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel cu os
- 1,5 kg spanac
- 8 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Cureţi spanacul, îl speli în mai multe ape, îl opăreşti şi îl pui la scurs (dacă frunzele sunt foarte mari, le tai, dar nu mărunt). Speli bucăţile de carne, le porţionezi şi le înăbuşi în ulei. Adaugi ceapa tocată şi usturoiul. Sărezi, piperezi şi adaugi pasta de tomate.
Pui apă fierbinte şi laşi la fiert până când carnea se înmoaie. Adaugi spanacul şi mai fierbi circa 10-15 minute. Dizolvi făina în puţină apă şi adaugi amestecul peste întreaga compoziţie.
Carne de miel cu spanac si usturoi
Pofta buna!
Prăjitura Paradis Tropical: În lumea deserturilor, prăjitura cu fructe tropicale ocupă un loc special, îmbinând savoarea intensă a fructelor exotice cu textura fină a blatului de prăjitură. Acest desert nu doar că te va răsfăța cu gustul său vibrant, dar este și o opțiune mai sănătoasă datorită ingredientelor pline de vitamine. Ingrediente: Făină integrală (200 […]