Carne de miel cu spanac

Printeaza

O reteta simpla de carne de miel cu spanac din: carne de miel, spanac, unt, faina, sare, piper, lapte, usturoi si bulion de rosii.

Ingrediente:Carne de miel cu spanac

  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca lapte
  • usturoi
  • 1 lingurita bulion de rosii (sau rosii in bulion)

Mod de preparare:

Carnea taiata felii groase se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel: spanacul curatat si spalat se opareste 5 min. in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne.

Se umple cratita cu apa de spanac, se adauga faina desfacuta in lapte, o lingurita de bulion si putin usturoi tocat. Mancarea se sareaza si se pipereaza si se pune la cuptor sa scada (sau pe aragaz).

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.