Carne de miel cu spanac
PrinteazaO reteta simpla de carne de miel cu spanac din: carne de miel, spanac, unt, faina, sare, piper, lapte, usturoi si bulion de rosii.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri unt
- 1 lingura faina
- sare
- piper
- 1 ceasca lapte
- usturoi
- 1 lingurita bulion de rosii (sau rosii in bulion)
Mod de preparare:
Carnea taiata felii groase se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel: spanacul curatat si spalat se opareste 5 min. in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne.
Se umple cratita cu apa de spanac, se adauga faina desfacuta in lapte, o lingurita de bulion si putin usturoi tocat. Mancarea se sareaza si se pipereaza si se pune la cuptor sa scada (sau pe aragaz).
Poftă bună!