Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, sare, piper, boia. Ingrediente: ceafă de mistreţ sare piper boia de ardei Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu salata. Pofta buna!
Carne de mistret cu fructe
PrinteazaCarne de mistret cu fructe din: carne de mistret, visine confiate, rozmarin, usturoi, sare, ulei de masline, piper, vin rosu, supa de vita, amidon de porumb si stafide.
- o lingură rozmarin
- 1 căţel de usturoi
- 1/2 linguriţă sare
- o linguriţă ulei de măsline
- 450 g muşchi de mistreţ dezosat
- piper proaspăt măcinat
- 50 ml vin roşu
- 1/2 ceaşcă vişine confiate
- 1/2 ceaşcă supă de vită
- 1/2 ceaşcă apă
- o linguriţă amidon de porumb
- 2 linguri stafide
Mod de preparare:
Jumătate din rozmarin, sarea şi usturoiul se zdrobesc până se omogenizează, apoi se adaugă uleul de măsline.
Se ung bucăţile de carne cu pasta rezultată şi se pun într-o tigaie. Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la rece 20 minute.
Se încălzeşte grill-ul la 190 °C şi se frige carnea.
Vinul şi vişinele se fierb la foc mic. Se adaugă supa de vită, apa, amidonul de porumb şi restul de rozmarin şi se amestecă până când devine un sos consistent, circe 5 minute. Se presară apoi stafidele, sare şi piper.
Carnea friptă se serveste cu sos.
Pofta buna!
poate iti place si:
Carnati de mistret cu condimente
Carnati de mistret cu condimente din: muschi de mistret, slanina de porc, scaricica de porc, oase de porc, usturoi, condimente, zeama de varza. Ingrediente: 2 kg muşchi de mistreţ 500 g slănină de porc 500 g scăricică de porc 3-4 oase garf pentru ciorbă 5 căpăţâni de usturoi condimente pentru cârnaţi două căni de zeamă de […]
Pofta buna!