Carne de pasare cu pilaf

Printeaza

Carne de pasare cu pilaf din: carne de pasare, orez, ardei, morcov, roie, sare, verdeata, unt.

Ingrediente:Carne de pasare cu pilaf

  • 200 g piept de pasăre sau 1 copan
  • 1 ceaşcă mare cu orez
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1/2 roşie
  • sare
  • verdeaţă tocată
  • 1 linguriţă cu unt

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, puneţi-o la fiert cu apă rece, iar când dă în clocot, aruncaţi apa şi spălaţi carnea şi vasul. Umpleţi cu 1 1 de apă rece, lăsaţi să fiarbă la foc potrivit 30 min cu morcovul, roşia şi ardeiul.

Scoateţi carnea şi tăiaţi-o cubuleţe, împărţiţi supa. Alegeţi şi spălaţi orezul în mai multe ape, puneţi la fiert cu 4 ceşti de supă de pasăre şi sare.

Fierbeţi 20 de min, adăugaţi legumele tăiate felii şi carnea tăiată cubu leţe şi serviţi cald, cu felii de pâine uscată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.