Carne de porc cu cartofi
PrinteazaCarne de porc cu cartofi din: pulpa de porc, mazare, cartofi, ceapa, ulei, sare, piper.
- 500 g pulpa de porc
- 200 g mazare
- 4 cartofi
- o ceapa
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, iar mazărea se dă într-un clocot. Carnea tăiată cuburi se rumeneşte în două linguri de ulei. Se scoate şi se căleşte uşor ceapa, adăugând puţină apă.
Se pune din nou carnea, se toarnă 100 ml apă şi se lasă la fiert, sub capac, 15 minute. Se scurg cartofii şi mazărea si se toarnă uleiul rămas. Se pun într-un vas de cuptor, se adaugă carnea, sare si piper. Se adaugă şi puţinul sos care a mai rămas de la carne şi se dă la cuptor pentru 10 minute.
Carne de porc cu cartofi
Pofta buna!
Asta e un feld e tocanita! Si e delicioasa presupun