Ciuperci cu carne porc Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri smîntînă 1 lingură untură sare piper făină Mod de preparare: Se taie carnea în cuburi mici, se săreazăşi se lasă să stea 30 min. În acest timp se curăţă ciupercile şi se taie bucăţi mari. Se tăvăleşte […]
Carne de porc cu cartofi noi
PrinteazaCarne de porc cu cartofi noi din: carne de porc, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 4 cepe
- 5 linguri ulei
- 2 morcovi
- 500 g cartofi noi
- puţin cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii noi bine curăţaţi şi morcovii tăiaţi mai mare se pun la fiert. Intre timp, ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în ulei.
Se presară sare.
Se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea şi, după ce s-a rumenit uniform, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.
Se adaugă şi cartofii şi morcovii tăiaţi rondele şi se mai lasă împreună pe foc 15 minute.
Se presară cimbrul, se potriveşte de sare şi piper.
Carne de porc cu cartofi noi
Pofta buna!
Supă de Varză cu Carne de Porc
Supă de Varză cu Carne de Porc – un preparat apreciat pentru gustul său bogat și sățios. Această rețetă combină dulceața varzei cu savoarea cărnii de porc, creând o supă reconfortantă și plină de nutrienți. Este ideală pentru zilele răcoroase de toamnă sau iarnă, dar poate fi savurată oricând dorești o mâncare caldă și hrănitoare. […]
Salată de Noodle cu Lemongrass și Carne de Porc
Salată de Noodle cu Lemongrass și Carne de Porc din: noodles, carne de porc, ardei, morcov, castravete, coriandru, menta, arahide, suc de lamaie, sos de peste, usturoi, ardei iute. Descoperiți plăcerea unei mese ușoare și pline de savoare cu această rețetă care aduce împreună textura delicată a noodle-urilor de orez cu prospețimea lemongrass-ului și gustul […]