Carne de porc cu gutui

Printeaza

Carne de porc cu gutui din: gutui, spata de porc, morcovi, ceapa, unt, dafin, zahar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 gutui
  • 200 g spată de porc
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 30 g unt
  • 2 foi de dafin
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carne de porc cu gutui: Inăbuşă carnea până se frăgezeşte. Taie gutuile felii, ceapa sferturi şi morcovul rondele.

Sotează-le în unt şi zahăr. Adaugă 100 ml de apă şi lasă la scăzut. Taie carnea fâşii, aşază-le într-un castron împreună cu gutuile şi legumele sotate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.