Carne de porc rumenita in sos dulce

Printeaza

Carne de porc rumenita in sos dulce din: carne de porc, zahăr, usturoi verde sau uscat, vin, untură, glutanat de sodiu, sos de soia.

 

Ingrediente:Carne de porc rumenita in sos dulce

  • 200 g carne de porc
  • 1 lingură de zahăr
  • 50 g usturoi verde sau uscat
  • 1 lingură vin
  • 3 linguri untură
  • 1 linguriţă glutanat de sodiu
  • 1 lingură sos de soia

Mod de preparare:

Se fierbe carnea timp de douăzeci şi cinci de minute în apă. Se scoate din oală şi, după ce se răceşte, se taie felii de şapte centimetri lungime şi un centimetru grosime.

Se înlătură părţile dure ale usturoiului, după care se taie bucăţi de trei centimetri. Se spală.

Se încinge tigaia, se pune unţura în ea şi, după ce s-a topit, se adaugă usturoiul şi se. amestecă, aproximativ un minut.

Se adaugă carnea şi vinul. Se amestecă până începe să îşi degaje aroma.

Se adaugă sosul de soia, zahărul şi glutanatul de sodiu şi se amestecă Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Simpla si buna reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.