Carne de porc cu smantana

Printeaza

Carne de porc cu smantana

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 2-3 carnaţi afumaţi
  • 2-3 felii slănină afumată
  • 4 cepe
  • 100 g smântână
  • 1 lingură boia
  • 1 lingură bulion
  • 100 g untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Carne de porc cu smantana: Speli carnea, o tai bucăţele, presari sare şi o pui să se rumenească în untura bine încinsă.

Când e gata, o scoţi, o dai deoparte şi în grăsimea rămasă căleşti ceapa tăiată mărunt.

Tai rondele şi cârnaţii şi le adaugi peste ceapă o dată cu feliile de slănină, boiaua, bulionul şi sare după gust.

Laşi să se înăbuşe timp de 10 minute, după care pui carnea şi smântână şi dai totul la cuptor pentru încă 10 minute. E foarte bună cu smântână alături!

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Sunătoare și Levănțică – Băutura cu Efecte Relaxante

Ceai de Sunătoare și Levănțică – Băutura cu Efecte Relaxante din: flori uscate de sunatoare, flori uscate de levantica, apa, miere. Acest ceai aduce împreună aromele florale și proprietățile relaxante ale acestor plante pentru a vă oferi o băutură reconfortantă și calmantă. Sunătoarea este cunoscută pentru potențialul său de a ajuta la reducerea stresului și […]

Fazan la Cuptor cu Ierburi Aromatice

Fazan la Cuptor cu Ierburi Aromatice din: fazan, unt, rozmarin, cimbru, salvie, sare, piper, lamaie. Descoperiți arta bucătăriei cu această rețetă de Fazan la Cuptor, în care fazanul întreg este îmbogățit cu unt și un amestec de ierburi aromatice, inclusiv rozmarin, cimbru și salvie. Gătitul lent la cuptor va transforma carnea într-un festin suculent și […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • carne de porc cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.